Лед на кубчета от Айс 18

Фирма Айс 18 ООД произвежда, продава и доставя лед под формата на ледени кубчета, на територията на цяла Източна и Североизточна България. Ситуирани във Варна, фирмата ни разполага с най-съвременно оборудване за пречистване на питейна вода и производствена база, за да удовлетвори очакванията на малкия, средния и едрия бизнес. Предприятието ни разпога с всички необходими документи, предоставени от агенцията по храните, за извършва дейност по производство, пакетиране и доставка на лед. Наши клиенти са едни от най-големите вериги магазини, ресторанти, барове и заведения за бързо хранене в град Варна, Добрич, Шумен и околностите.

Как се произвежда ледът на кубчета?

Процесът по производството на ледът на кубчета се извърва със специални машини, които притежават свойството да превръщата водата от течно в твърдо състояние, а именно лед. Задължително за производството на качествен и чист лед е употребата на първо място на чиста питейна вода. На второ място по важност стоят филтрите използвани, за пълното ѝ пречистване, което се осъществява на няколко фази през различни филтри. Трето, но не и последно е машината да бъде напълно стерилна, за да може продуктът при производството да отговаря на всички стандарти за качество.

Каква разфасовка е предлаганият от нас лед?

Предлаганите от нас разфасовки са в пакети от 1кг, 2кг и 5кг, както и можем да произведем количество необходимо за вашето парти, търговски обект или заведение. Подходящи малки разфасовки бихте могли да откриете на ледените витрини във веригата магазини от търговската мрежа. Кубчетата са с височина около 2 см и широчина около 1.5 см.

За какво е подходящ ледът под формата на кубчета?

Най-подходящ е за използване при подготовката на коктейли, охлаждане на чаши преди да бъдат запъленени с любима напитка. Също така се използва и за охлаждане на вино или шампанско в подходяща шампаниера.

Фирмата ни извършва производство и доставка на желано от вас количество на желано от вас място. За по-бързо може да използва конктактната форма: