За нас

АЙС 18 ООД е новосъздадена фирма, с основна дейност, производство и продажба на лед кубчета. Основаната ни цел е да предоставим на клиентите качество, иновативност и конкурентни цени.
Ледът ни е произведен в абсолютно чиста среда, което го прави изключително качествен продукт за собствениците на ресторанти, заведения, супермаркети.

В производството си АЙС 18 залага на едни от най-модерните машини за производство на лед, като самото производство е разделено на три етапа, за да се постигне най-висока чистота на леда.
⦁ Първи етап – водата преминава през процес на промяна формата на кристализацията на котления камък. Получава се друг вид кристал със същия химичен състав наречен Арагонита. Този кристал е с по-голям размер и гладка повърхност, която непозволява наслояване. По този начин се предотвратява натрупването на котлен камък без да се губят ценните за здравето калций и магнезий..
⦁ Втори етап – водата преминава през текстилен филтър, който от своя страна отстранява твърдите частици.
⦁ Трети етап – за да се постигне максимална чистота, водата се филтрира и през активен въглен. Той омекотява водата и премахва напълно хлора, микробите и едрите частици, които биха могли да останат от предходния етап.
⦁ Четвърти етап – Водата преминава през филтър депоратор, които служи за омекотяване на водата